Double-click to start typing
Double-click to start typing
Double-click to start typing
Double-click to start typing

Iffit QFotojournalist

Subtitle

 Utstillingen "Humans of Oslo" er historien om meg og deg, om naboen din, om de du går forbi på kaféene på Grünerløkka når du er på vei til jobb. Det er historien om de menneskene du alltid har lurt på hvem er, men som du aldri har turt å gå bort til. Utstillingen til Qureshi er et viktig bidrag i post 22/7-debatten, fordi det handler om å se hverandre og om å lukke opp øynene for de skjebnene som ikke naturlig krysser din vei.

Utstillinger 

Iffits sine utstillinger er kjent for å røre og engasjere. Hun har blitt rost i skyene for hennes originale utstillinger som trekker et stort publikum. Hver eneste utstilling har vært hennes unik idé og hun har blant annet hatt utstillinger for bydelene Furuset,  Ammerud og Grorud, samt Interkulturelt museum, Bymuseet, NAKMI, Paulus Sykehjem, Statens Vegvesen, Redd Barna, Oslo Politi, Lørenskog kommune og Mathallen AS. For tiden planlegger hun å vise #AKTIVISTENE på Utøya og Stiklestad Nasjonal Kultursenter i 2018. Ta gjerne kontakt for mere informasjon.

Ønsker du å bestille en utstilling?

Mange bydeler, kommuner og privatnæring har bedt Iffit om å skreddersy en utstilling. Mathallen AS ønsket bildene til Iffit for å pynte underpassasjen slik at folk hadde en koseligere opplevelse da de gikk gjennom bygget.  Bydel Grorud ønsket bilder av folk som bodde på Ammerud. Utstillingen ble vist på Ammerudhjemmet og står i dag i bydel Groruds sine lokaler.

Ønsker du en utstilling om folk i ditt bomiljø, din bedrift eller i din bydel gjerne ta kontakt. Bruk kontaktformen under.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.
 
 

Nåværende og tidligere utstillinger

Hva mener publikumet?

Per Fugelli

Knallbra suksees! 

Håkon Gulvåg

 

Anne Åsheim

 

Espen